•  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT

La Mer Orthopedische schoenen; uw zorg dicht bij huis

Klachtenvrij lopen in stijlvolle schoenen

Heeft u last van een doorgezakte voorvoet of een hielspoor? Of heeft u pijn in uw knieën, heup of rug? Voor sommige klachten is het noodzakelijk om een orthopedische (werk)schoen te dragen. Tal van andere klachten kunnen al verlicht worden door uw confectieschoen aan te passen, eventueel met een steunzool, of door tijdelijk een verbandschoen te dragen. Belangrijk is dat u weer klachtenvrij kunt lopen. Daarnaast wilt u er natuurlijk stijlvol uitzien.

 

Op maat gemaakt

La Mer Orthopedie creëert uw goed zittende en mooie schoen van A tot Z. Elke schoen is individueel maatwerk. Op basis van uw fysieke uitdagingen en uw wensen vervaardigen onze vakmensen uw orthopedische schoen. Dat gebeurt in ons eigen atelier in Rotterdam, met gebruikmaking van de meest moderne technieken. U heeft een ruime keuze uit leersoorten, kleuren en uitstraling (klassiek, modern of sportief). Wij werken desgewenst ook samen met diverse specialisten, zoals orthopeden, revalidatieartsen, fysiotherapeuten en podotherapeuten.

Wij komen naar u toe

De hoofdlocatie van La Mer Orthopedie bevindt zich in Rotterdam Kralingen. Om de stap naar een (semi-)orthopedische schoen voor u gemakkelijker te maken, komen we naar u toe in het Medisch Centrum Stelle. Tijdens ons spreekuur adviseren we u over de diverse mogelijkheden om u weer klachtenvrij te laten lopen. Ook is het mogelijk om uw (semi-)orthopedische schoen, orthopedische werkschoen, aangepaste confectieschoen met steunzool of verbandschoen direct aan te meten.

 

Informatie

Stelle 2-12, 3191 KE  HOOGVLIET

T  010 498 00 07

info@la-merorthopedie.nl

www.la-merorthopedie.nl

Stelle 2, 3191 KE  Hoogvliet

info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT

La Mer Orthopedische schoenen;

uw zorg dicht bij huis

 •  

  HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT
Stelle 2, 3191 KE Hoogvliet
info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 • HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT
 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT