•  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT

Indigo; uw zorg dicht bij huis

INDIGO, mentale ondersteuning Direct en Dichtbij

 

Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw psychische klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken.

 

Daarvoor kunt u terecht bij Indigo. Of u nou jong of oud bent, man of vrouw, Indigo is er voor iedereen. Direct en dichtbij. U kunt bij Indigo terecht voor diverse psychische klachten. Onze zorg is gericht op snel herstel, op een manier die bij u past, met behulp van kortdurende individuele contacten, groepsbehandelingen, face-to-face en/of online.

 

Wij zijn Hilal Yalcinkaya,  Graciella Verloop en Ada Lussenburg  en namens Indigo werkzaam binnen MC Stelle. Onze kennis is van generalistische aard en gericht op jongeren, volwassenen en ouderen.

Het is onze doelstelling om kwalitatief goed psychische hulp te bieden in uw directe omgeving. Daarbij sluiten we aan op specifieke behoefte en wensen.

 

Voor onze zorg heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Heeft u een verwijsbrief  en wilt u zich aanmelden, dan kunt u ons secretariaat bereiken via het telefoonnummer 088 3571900.

 

Contact

Ga voor meer informatie naar

www.indigowest.nl of www.indigo.nl

Stelle 2, 3191 KE  Hoogvliet

info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT
 •  

  HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT
Stelle 2, 3191 KE Hoogvliet
info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 • HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT
 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT