•  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT

Franciscus Hoogvliet; uw zorg dicht bij huis

Woont u in de regio Hoogvliet, Hoeksche Waard, Rozenburg en Voorne Putten? Dan kunt u in MC Stelle terecht voor spreekuren, ingrepen en onderzoeken. Het enthousiaste team van poliklinieklocatie Franciscus Hoogvliet staat voor u klaar. Franciscus Hoog-vliet is een poliklinieklocatie van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

 

Spreekuren

De locatie Franciscus Hoogvliet is gevestigd in Medisch Centrum Stelle en heeft de volgende spreekuren: Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Diabetesverpleegkundige,

Geriatrie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Kindergeneeskunde, Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Neurologie, Orthopedie, Reumatologie en Urologie.

 

Ingrepen

Bij Franciscus Hoogvliet voeren wij eenvoudige poliklinische ingrepen uit, zoals hechtingen verwijderen en plakproeven (allergietesten) aflezen.

 

Onderzoeken

Naast de spreekuren kunt u bij ons ook terecht voor röntgenfoto, hartfilmpje (ECG) of echo. Voor deze onderzoeken heeft u een

verwijsbrief van de huisarts nodig.

 

Röntgenfoto's

Voor het maken van röntgenfoto's kunt u iedere werkdag terecht tussen 8.15 en 16.45 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

 

Hartfilmpje (ECG)

Voor het maken van een hartfilmpje (ECG) kunt u iedere werkdag terecht tussen 8.00 en 17.00 uur. U hoeft hiervoor geen afspraak

te maken.

 

Echografie

Voor een echo kunt u op dinsdag en vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur terecht. U moet hiervoor wel een afspraak maken. Dit kunt u doen via het afsprakenbureau.

 

Pluspunten Franciscus Hoogvliet

• Goede medische zorg dicht bij huis

• Snelle service en korte wachttijden

• Tijd en aandacht voor uw klachten

• Nauwe samenwerking met zorgverleners in

 Medisch Centrum Stelle

• Groot aantal specialismen vertegenwoordigd

Openingstijden

Franciscus Hoogvliet is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij Franciscus Hoogvliet belt u naar het afsprakenbureau, via telefoonnummer 010 - 893 0000. Het afsprakenbureau is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Mocht u tijdens uw bezoek aan de locatie in Medisch Centrum Stelle gebruik willen maken van een rolstoel, vermeld dit dan bij het maken van uw afspraak.

 

Als u niet op de afgesproken tijd kunt komen, wilt u dan minimaal 24 uur van tevoren de afspraak annuleren of verzetten.

 

Uitslagen

Uitslagen worden alleen gegeven door de aanvrager, bijvoorbeeld uw huisarts of specialist.

 

Wat neemt u mee?

Neem uw verzekeringspas, brief van de verwijzer (voor nieuwe patiënten), identificatiebewijs en, als u in het bezit van patiëntstickers, deze ook mee. Dit voorkomt onnodig wachten.

 

Geen spoedeisende hulp

Voor spoedeisende hulp kunt u hier niet terecht. Wij verwijzen u daarvoor naar uw huisarts, Franciscus Vlietland in Schiedam of Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

 

Franciscus Hoogvliet

Medisch Centrum Stelle

Stelle 8, 3191 KE Hoogvliet

Telefoonnummer algemeen: 010 – 893 8660

www.franciscus.nl/hoogvliet

 

Stelle 2, 3191 KE  Hoogvliet

info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT
 •  

  HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT

Franciscus Hoogvliet;

uw zorg dicht bij huis

Stelle 2, 3191 KE Hoogvliet
info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 • HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT
 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT

Franciscus Hoogvliet;

uw zorg dicht bij huis