•  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT

Beautyfillers; uw zorg dicht bij huis

Naarmate wij ouder worden verliest de huid elasticiteit. Hierdoor wordt de huid slapper en krijgen rimpels en fijne lijntjes de kans om te ontstaan. Deze rimpels kunnen uw gezicht een vermoeide of boze uitdrukking geven.

 

BeautyFillers is een praktijk waar huidverzorging middels injectables plaats vindt. Het toedienen van injectables wordt uitgevoerd door gespecialiseerde en goed opgeleide artsen. Zij geven met injectables uw gezicht de mooie vormen en scherpe lijnen weer terug.

Onder injectables vallen behandelingen met verschillende vulmiddelen op natuurlijke basis en/of behandelingen met een spierontspanner.

 

Deze injectables zijn ook bekend als fillers en Botulinetoxine type A (Botox).

De behandelingen worden uitgevoerd door een team cosmetische artsen die kwaliteit en veiligheid centraal hebben staan. Van het bespreken van uw wensen met daaraan gekoppeld de behandelmogelijkheden tot en met de nabehandeling en het beoordelen van het resultaat.

BeautyFillers werkt uitsluitend met topproducten. Voor elke behandeling maken wij gebruik van de juiste middelen en eenheden. Op deze manier bent u verzekerd van een behandeling met producten van de allerhoogste kwaliteit en van een goede dosering. Graag laten wij u met een stralende lach de deur uit gaan.

 

Beautyfillers

Stelle 2 ( 1e etage )

3191 KE  Hoogvliet

T  085-0212012

www.beautyfillers.nl

Stelle 2, 3191 KE  Hoogvliet

info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT
 •  

  HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT
Stelle 2, 3191 KE Hoogvliet
info@mcstelle.nl

© 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet

 • HOMESPECIALISTENOVER MC STELLECONTACT
 •  

  HOMEOVER MC STELLESPECIALISTENCONTACT